För dig som skriver i en tidning eller blogg

Du som skriver i en släktforskarförenings tidning, blogg eller liknande får gärna använda denna text om du vill berätta om triologin GENialiskt. Vill du veta mer är du välkommen att höra av dig till någon av oss på mejl eller facebook.

GENialiskt, mer GENialiskt, Ännu mer GENialiskt
– spännande och fantastiska DNA-släkthistorier

 ”Från okända fäder och upptäckta halvtremänningar till funna släktskap med gamla vänner och dömda brottslingar.”

Vill du läsa historier från verkligheten om hur fantastiska, spännande, breda och mångfasetterade resultaten av DNA-test för släktforskning kan vara? Eller vill du inspirera släktingar och bekanta till att DNA-testa sig genom att läsa om hur DNA-tester har löst gamla släktgåtor, gett nya släktmysterier, bekräftat och dementerat släktskap, överraskat, omtumlat och fascinerat?

Det kan du göra med böckerna i serien GENialiskt – spännande och fantastiska DNA-släkthistorier. Det är tre böcker där journalisten Elisabet Nordebo och konstnären Anna Edin tillsammans har skrivit och målat autentiska berättelser om hur DNA-tester för släktforskning har gett resultat på olika sätt. Med böckerna vill de underhålla, belysa och inspirera till mer DNA-släktforskande.

Böckerna är tryckta på ett fint konstpapper. De innehåller korta, kärnfulla och lättlästa DNA-historier och fina, talande handmålade illustrationer. De är med andra ord fina ”ligga frammeböcker” som man kan läsa i lite nu och då, och trevliga presentböcker till exempel till släktingar som man önskar ska DNA-testa sig.

Beställ boken från Svenska Släktforskarförbundets webbokhandel Rötter eller genom att skicka ett mejl till asynjapublishing@gmail.com. Skriv hur många böcker du önskar köpa samt din adress, så svarar de med betalningsanvisning.

Läs mer på www.asynjapublishing.se och facebooksidan Asynja Publishing.