Beställ GENialiskt/merGENialiskt

GENialiskt – spännande och fantasiska DNA-släkthistorier är en bok med 27 berättelser om olika resultat som DNA-test för släktforskning har gett. Gamla släktgåtor har fått sin lösning och okända släktskap har upptäckts. Resultaten har överraskat, förbryllat, fascinerat och omtumlat. Alla historier i boken är autentiska. Vi har haft personlig kontakt med de släktforskare som har varit med om dem, men de flesta namn är fingerade eftersom det är omöjligt att fråga alla som kan tänkas känna sig berörda om lov att publicera.

Berättelserna är illustrerade med cirka 50 handmålade bilder. Den är tryckt på ett fint konstpapper och lämpar sig utmärkt som en ”ligga frammebok” eller en presentbok. Vi hoppas att den är underhållande och inspirerande. Köp flera och ge till dem du hoppas vill DNA-testa sig för släktforskning.

Gör din beställning genom att swisha betalning till 0704238860 och samtidigt skicka ett mejl till asynjapublishing@gmail.com. Skriv hur många böcker du vill beställa samt din adress. Priset är 159 kr + 55 kr för porto 1-3 böcker. Vill du betala med kort eller beställa från annat land än Sverige, se nedan.


PrisalternativFör dig som vill handla boken GENialiskt från annat land än Sverige:


Prisalternativ + utlandsfrakt